ძეხვის ბრაწულა

შემადგენლობა:

მომზადება:

ძეხვი დავჭრათ პატარა კუბიკებად და შევწვათ ცხიმში. ისპანახი გავარჩიოთ და მოვხარშოთ. როცა გაცივდება,

დავაქუცმაცოთ, შევურიოთ შემწვარ ძეხვს, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, მოვასხათ კარგად ათქვეფილი

კვერცხი, ერთმანეთში ყველაფერი კარგად ავურიოთ და შევდგათ ღუმელში 5 -7 წუთი.

ძეხვის ბრაწულა

1 (20%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ომლეტი ტუნეცით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი