ჩინური ნამცხვარი

შემადგენლობა:

კრემი:

მომზადება:

კვერცხი, შაქარი და თაფლი ერთად ავთქვიფოთ. რძე, სოდა და გატარებული ფქვილი დავამატოთ. 200 გრ გატარებული ნიგოზიც ცომში შევურიოთ. ბოლოს ფქვილი შევურიოთ და ცომი მოვზილოთ. შემდეგ ეს ცომი ოთხ ნაწილად გავყოთ და თითო ნაწილი ბევრ ფქვილში გავაბრტყელოთ. ჩანგლით დავჩხვლიტოთ და მაღალ ცეცხლზე გამოვაცხოთ. ეს ფირფიტები ძალიან მალე ცხვება. ამავდროულად , კრემის მომზადება დავიწყოთ. დარბილებული კარაქი შაქართან ერთად  გავთქვიფოთ. გატარებული ნიგოზი, ვანილი და არაჟანიც სევურიოთ და თქვეფა გავაგრძელოთ. გამომცხვარ ფირფიტებს გვერდები ჩამოვაჭრათ, რომ გასწორდეს. ფენა-ფენა კრემი წავუსვათ. ბოლოს კი დაფშხვნილ ფირფიტებს და ჭიქანახევარ ნიგოზს ერთმანეთშ ავურევთ და ნამცხვარს ზემოდან მოვაყრით.

ჩინური ნამცხვარი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

სტაფილოს მაფინები თხილით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი