შემწვარი კალმახი ბროწეულის წვენით

მასალა:

მომზადება: 

კალმახი გავასუფთაოთ, მოვაშოროთ ლაყუჩები, გავრეცხოთ ცივ წყალში, მოვაყაროთ მარილი. მუცელი ამოვუვსოთ უმი კვერცხით, კარაქით, კანგაცლილი თხლად დაჭრილი ლიმონით და ახალი ტარხუნის ნაზავით. მუცელი დავუხუროთ, ზევიდან წავუსვათ არაჟანი და დავდოთ გაცხელებულ ცხიმიან ტაფაზე. როდესაც ორივე მხრიდან შეიწვება, მოვათავსოთ ლანგარზე და დავამშვენოთ ოხრახუშის ფოთლებით.სუფრაზე ცალკე მივიტანოთ ბროწეულის წვენი შეზავებული ახალი ქინძითა და მარილით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

თევზი ქინძმარში





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი