ღვეზელი ხაჭოთი და მწვანილებით

შემადგენლობა:

მომზადება:

    ფქვილის დაჭრილი კარაქის, კვერცხისა და ¼ ჩ.კ მარილისგან სწრაფად მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი. საჭიროებისამებრ დაუმატეთ 1ს.კ ცივი წყალი.    ფორმას წაუსვით ცხიმი. ცომი გააბრტყელეთ, მოათავსეთ ფორმაში და გაუკეთეთ 1-2 სმ სიმაღლის გვერდები. გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე.    შეურიეთ ერთმანეთს ხაჭო, არაჟანი და კვერცხი. გარეცხეთ მწვანილი, მოაშორეთ უხეში ღეროები და წვრილად დაჭერით. ხახვი დაჭერით რგოლებად.   მწვანილი და ხახვი შეურიეთ არაჟნიან მასას. დაუმატეთ მარილი, პილპილი და გახეხილი ყველი.   მიღებული მასა გაანაწილეთ ცომზე და აცხვეთ 50 წთ საშუალო ტემპერატურაზე.

შეაფასეთ გვერდი