ქათმის ფლავი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ქათამი მოვხარშოთ, მოვაცალოთ კანი და ხორცი დავაქუცმაცოთ. ბრინჯს დავასხათ წყალი და

გავაჩეროთ 20 წთ. გადავუწუროთ წყალი და მოვხრაკოთ ზეთში 2-3 წთ, დავასხათ ბულიონი და

ავადუღოთ. ჩავამატოთ ქათმის ხორცი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, მოვათავსოთ ნელ ცეცხლზე და

მოვამზადოთ 10 წუთი.

ქათმის ფლავი

3.7 (73.33%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

გულ-ღვიძლის მწვადი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი