ქათმის რულეტი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ფილე შუაზე გადავჭრათ ისე, რომ წიგნივით გადაიშალოს. დავბეგვოთ, ორივე მხრიდან, მოვაყაროთ მარილი და  პილპილი.

ნიორი გავარჩიოთ და დავკეპოთ.  გავანაწილოთ ნიორი ფილეს მთელ ზედაპირზე და მჭიდროდ გადავახვიოთ. დავამაგროთ ხის ჩხირებით.

ავიღოთ ისეთი ტაფა, რომელსაც ღუმელშიც შევდებთ. გავადნოთ კარაქი ან ერბო და დავბრაწოთ რულეტი გარედან. შემდეგ  გადავაფაროთ ფოლგა და 200 გრადუსზე  20 – 30 წუთით გავაჩეროთ. დროდადრო ტაფაში დაგროვილი ცხიმი ვასხათ და რულეტიც გადავაბრუნოთ.

 

ქათმის რულეტი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ხორცი და სოკო ზეთისხილით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი