ფლავი ხორცით

მომზადება:

დაჭერით 1 კგ ხორცი საშუალო ზომის ნაჭრებად. მოათავსეთ ქვაბში და ხარშეთ თავისივე წვენში. რომ,

მოიხარშება, დაუმატეთ წვრილად დაჭrილი 2-3 თავი ხახვი და მოშუშეთ. დაუმატეთ აგრეთვე ოდნავ

მოხარშული 2 ჭიქა ბრინჯი, დაახურეთ თავზე და ხარშეთ. დაუმატეთ შავი პილპილი, ძირი და მარილი.

შეიძლება თავზე მოაყაროთ ოხრახუში და ისე მიიტანეთ სუფრაზე.

ფლავი ხორცით

1.5 (30%) 2 vote[s]