ფლავი ბულგარული წიწაკით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ბრინჯს ისე მოვხარშავთ,რომ ფანტია გახდეს. ბულგარული წიწაკას მოგრძო  ნაჭრებად დავჭრით და ბრინჯში ჩავყრით. სიმინდის მარცვლებს შევურებთ. ცალკე გვექნება ოდნავ მოთუშულ ხახვი და დაჭრილი მწვანე ხახვი. წვრილად დაჭრილ მწვანილებს დავამატებთ და მარილით შევაზავებთ. ბოლოს, სურვილისამებრ, შეგიძლიათ ზეთი ან მაიონეზი მოასხათ.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი