ფენოვანი პური

შემადგენლობა:

მომზადება:

კვერცხი კარგად გავთქვფიოთ, ცალკე გულები და ცალკე-ცილა. შევურიოთ ფქვილს და ავურიოთ . მიღებულ მასას დავასხათ არაჟანი, რძე, მარილი და მოვზილოთ საშუალო სიმაგრის ცომი. გავყოთ მიღებული მასა 3 ნაწილად და თითოეული კარგად გავაბრტყელოთ. კარაქი გავყოთ 3 ტოლ ნაწილად,პირველ ფენას წავუსვათ ოთხის ტემპარეტურაზე დარბილებული კარაქი, დავადოთ მეორე ფენა, ისევ წავუსვათ კარაქი, დავადოთ მესამე ფენა და გადავუსვათ კარაქი. ყველაფერი გადავახვიოთ რულეტივით( ან როგორც თქვენ გსურთ), გადავიტანოთ ქურის ტაფაზე, ზემოდან წავუსვათ კვერცხის გული და გამოვაცხოთ.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი