ფარშირებული ბადრიჯანი

მომზადება:

ბადრიჯანს ამოვახალოთ გული და შევწვათ ზეთში. მოვამზადოთ ფარში : 250 გრ ძროხის ხორცი შევწვათ და დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, მოვხრაკოთ 1 თავი დაჭრილი ხახვი და რამდენიმე კბილი ნიორი, 4 ც პამიოდრი. ამ ფარშით დავტენოთ ბადრიჯანი, მოვასხათ  100 გრ ტომატის პასტა, დავუმატოთ ძირა, მარილი, შავი პილპილი და მოვშუშოთ.

ფარშირებული ბადრიჯანი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ჟულიენი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი