ტორტი ” მონადირე”

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1.  ფორმაში ჩააფინეთ პერგმაენტი. გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე.
  2. კვერცხის ცილა და გული გააცალკევეთ. ცილა შეინახეთ. კვერცხის გული შაქართან ერთად ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. შეურით ნუში, ფქვილი და ცომის საფხვიერებელი. კვერცხის ცილა ათქვიფეთ გამაგრებამდე და დაუმატეთ ცომს.
  3.  ცომი ჩაასხით ფორმაში, აცხვეთ 45 წთ. და გაგრილეთ. ატამი გათალეთ, გაჭერით შუაზე და გამოაცალეთ კურკა.
  4. ბისკვიტი გაჭერით სიგანეზე. ქვედა ფენაზე მოაწყვეთ ატმები. ერთი ატმის ნახევარი შეიანხეთ მოსართავად.
  5. ტორტის მინანაქარი მოამზადეთ ატმის წვენით პაკეტზე მითითებული რეცეპტის მიხედვით და გადაუსვით ხილს.
  6. ნაღები შაქრიან ვანითან და ლიმონჟავასთან ერთად ათქვიფეთ გამაგრებამდე. ნაღების 2/3 თანაბრად გაანაწილეთ მინანქარზე, ზემოდან ბისკვიტის  მეორე ფენა დადეთ და გადაუსვით დარჩენილი ნაღები. შუაგულში დადეთ გადანახული ატმის ნახევარი, ტორტი მორთეთ დაშაქრული თხილით.

 

 

 

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი