ტორტელინი ვერდე ნიგვზით

შემადგენლობა:

მომზადება:

წვრილად დაჭერით ნიგვზის ორი მესამედი. გაარჩიეთ და წვრილად დაჭერით ნიორი. ცხიმი ქვაბში გააცხელეთ

და მოშუშეთ ნიორი, დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი დარჩენილი მთელი ნიგოზი დ არაჟანი, შეაზავეთ

მარილით და მაიორანით. ქვაბი 3-4 ლიტრი მარილიანი წყლით მიიყვანეთ ადუღებამდე, ჩაყარეთ

ტორტელინები და ხარშეთ 20-30 წთ. დაწრიტეთ საწურზე, გაანაწილეთ ულუფებად, დაასხით ნიგვზის

სოუსი,ისე რომ დაიფაროს.

 

ტორტელინი ვერდე ნიგვზით

3.5 (70%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ფარშირებული ბადრიჯანი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი