ტირამისუ ატმით

გემრიელი დესერტის განსხვავებული რეცეპტი .! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

ატამი გავრეცხოთ და ბანანთან ერთად დავჭრათ. კრემის მოსამზადებლად ხაჭო ავთქვიფოთ იოგურტთან  და შაქრის ფქვნილთან ერთად. შემდეგ დავამატოთ ნაღები. ფორმაში დავაწყოთ ყავაში ამოვლებული ნამცხვრები, ( ფორმის კიდეებისთვის ნამცხვრები შუაზე გავჭრათ ), წავუსვათ კრემი და ზედ თანაბრად წავუსვათ კრემი და ზედ თანაბრად დავაწყოთ ბანანი ( ფენა უნდა გამოვიდეს), შემდეგ  ზემოდან დავადოთ  ნამცხვრის მეორე ფენა, რასაც ზემოდან ატამი  დავაწყოთ და კვლავ კრემი წავუსვათ. ბოლოს გავაფორმოთ შავი შოკოლადით, ატმით და პიტნის ფოთლებით. ტორტი 4 საათის შევდოთ მაცივარში და შემდეგ მივირთვათ.

ტირამისუ ატმით

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მოხარშული ბეზე