სოკოს რაგუ

შემადგენლობა:

მომზადება:

კერძის მოსამზადებლად საჭიროა ფართოპირიანი ჭურჭელი ( კერძი შეიძლება მომზადდეს თავდახურულ ჭურჭელში ქურაზე ან აირღუმელში). დაჭერით გათლილი კარტოფილი მსხვილ ნაჭრებად, სოკო- საშუალო ზომის ნაჭრებად, ხახვი -ალყა-ალყა, გახეხეთ ყველი. დამუშვებული ინგრედიენტები თითო ფენად ჩაალაგეთ ჭურჭლში შემდეგი თანმიმდევრობით: კარტოფილის ნაჭრები, ხახვი, გახეხილი ყველი, სოკო და მოასხით მაიონეზი. ყოველი ფენის შემდეგ მოაყარეთ მარილი და პილპილი. გაითვალისწინეთ, რომ მაიონეზი და ყველი მარილიანია.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ტოპ კერძი '' მადამ ბოვარი''





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი