რუხი პური

მოამზადეთ რუხი პური სახლის პირობებში ! 

შემადგენლობა:

მომზადება: 

საფუარი და შაქარი გახსენით ნელთბილ დოში. ჩაყარეთ ჯამში მარილი, ფქვილი და 100 გ ღერღილი. შეურიეთ საფუვრიანი დო, ჭარხლის სიროფი და ზეთი.ზილეთ 10 წთ. დააფარეთ და დადგით ასაფუებლად 30 წთ. გადაზილეთ , დააფარეთ და კვლავ დადგით 30 წთ.გააცხელეთ ღუმელი 220 გრადუსამდე. საცხობ  ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. ცომი კიდევ ერთხელ გადაზილეთ, დაამრგვალეთ, დადეთ საცხობ ფირფიტაზე, დაააფარეთ და დადგით კვლავ 30 წთ.პურის ზედაპირი დანით დასერეთ რომბებად, გადასუვით ნელთბილი წყალი და მოაყარეთ დარჩენილი ღერღილი. აცხვეთ 10 წთ. დაიყვანეთ ტემპერატურა 200 გრადუსამდე და აცხვეთ კიდევ 50 -60 წთ.

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ლავაშის ხვეულა ძეხვით