რულეტი შოკოლადის კრემით

შემადგენლობა:

მომზადება:

მომზადება:

ინგრედიენტები მოათავსეთ ჯამში და კარგად ათქვიფეთ. თუნუქის ფირფიტაზე დააფინეთ კარაქწასმული პერგამენტის ქაღალდი, გადმოიღეთ ცომი და თანაბრად გაშალეთ ქაღალდზე, გამოაცხვეთ წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში 5-7 წუთის განმავლობაში.

ცხელ რულეტს წაუსვით შოკოლადის  კრემი, ცხელ-ცხელი გადაახვიეთ და თან ააცალეთ პერგამენტის ქაღალდი. ცივ რულეტს მოაყარეთ შაქრის პუდრა ან გახეხილი შოკოლადი.

რულეტი შოკოლადის კრემით

3.5 (70%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ბლამანჟე