პურის პუდინგი კარამელით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ჯამში მოათავსეთ კარაქი, შესქელებული რძე, რძე, შაქარი,ვანილი, დარიჩინი და კარგად ათქვიფეთ.

მიღებული მასაში ამოვლეთ წვრილად დაჭრილი პურები და კარგად აურიეთ. საცხობ ფირფიტაზე

( შეგიძლიათ გამოიყენოთ ბისკვიტის ფორმა) დაასხით კარამელის სოუსი და კარგად

გადაანაწილეთ. შემდეგ ზემოდან მოათავსეთ პურიანი მასა. შედეთ ღუმელში 180 გრადუსზე

1 საათის განმავლობაში. როდესაც გამოცხვება გადმოაბრუნეთ ფრთხილად, ისე, რომ კარამელიანი

მასა იყოს ზემოდან.

პურის პუდინგი კარამელით

4 (80%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

დესერტი ''გრილიაჟი''