ომლეტი ჯემით

შემადგენლობა:

მომზადება:

კვერცხის გულები კარგად ავთქვფიოთ. ცალკე ავთქვფიოთ ცილები და ფრთხილად ერთმანეთს შევურიოთ. დიდ ტაფაზე გავადნოთ კარაქი და დავასხათ მომზადებული მასალა. როცა  კვერცხი კარგად შეიწვება, გადმოვაბრუნოთ,ოღონდ მეორე მხარეს  ბოლომდე ნუ შევწვავთ. გადმოვიღოთ შესაფერის ჭურჭელზე, გავჭრათ 2 ნახევრადწრედ, ერთს წავუსვათ ჯემი, მეორე ნაჭერი კი ზემოდან დავაფაროთ.

ომლეტი ჯემით

2 (40%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ხორცის ბრაწულა ყველით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი