ნამცხვარი ალუბლით

შემადგენლობა:

მომზადება:

200 გრ კარაქი კარგად გავთქვფიოთ 1ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილთან ერთად. თანდათან დავუმატოთ 4 კვერცხსი გული. 0.5 ჩ.ჭ მაწონი, სოდა გახსნილი ძმარში და გახეხილი ლიმონის კანი, კარგად რომ გაითვიფება, დავაყაროთ 350 გრ ფქვილი, მოვზილოთ ცომი და გადმოვიტანოთ ცხიმწასმულ ფქვილმოყრილ ფორმაზე. გავაბრტყელოთ და ზემოდან დავალაგოთ კურკაგამოცლილი მწიფე ალუბალი.

4 კვერცხის ცილა კარგად გავთქვფიოთ 1 ჭიქა შაქრის ფხვნი;თან ერთად და ალუბლის ზემოდან მოვასხათ. შევდგათ საშუალო სიმხურვალის აირღუმელში. როცა გამოცხვება, მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

ნამცხვარი ალუბლით

5 (100%) 1 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი