ნამცხვარი ჯოხიანი კანფეტებით

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. გააცხელეთ ღუმელი 190 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვთ ცხიმი.
  2. ლვერცხი კარაქღან და შქართან ერთად ათქვიფეთ ჰაერობვანი მასის მიღებამდე. დაუმატეთ ერთმანეთში არეული ფქვილი და ცომის საფხვიერებელი და ცოა ხანს ურიეთ. ჩაასხით ფორმაში ცომის ნახევარი დარჩენილ ცომს შერუიეთ კაკაო და დაასხით თეთრ ცომს. ორივე ცომი ხის წკირით ერთმანეთს მსუბუქად შეურიეთ და აცხვეთ 40-45 წთ.
  3. გააგრილეთ და მოააყრეთ შაქრის პუდრა. შეგიძლიათ ჯოხიანი კანფეტები არ გახსნათ და ნამცხვარში ქაღალდიანად ჩაარჭოთ სხვადასხვა სიმაღლეზე. ან შეგიძლიათ  ქაღალლდი მოააცალოთ , შაქრის მინანაქარით სახე და თმა დაუხატოპთ და ნამცხვარის კდეების გასწვრივ ცომში ერთმანეთის გვერდით ჩაარჭოთ, შუაში კი დიდი კანფეტი მოათავსოთ.

 

 

 

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ფხვიერი ორცხობილები





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი