ნამცხვარი “ძეხვი”

ინგრედიენტები:

მომზადების წესი:

კარაქი ავთქვიფოთ მიქსერით და ნელ-ნელა შესქელებული რძე. ვდღვიბოთ მანამ, სანამ კრემისებრ მასად არ გადაიქცევა. ჩაყარეთ კრემში მოხალული, წვრილად დაჭრილი ნიგოზი ან მიწის თხილი და კარგად ამოურიეთ.

მიღებულ მასას დაამატეთ 3 ს/კოვზი კაკაო და ვანილი.

ხელით დაფშვენით პეჩენია პატარა ნაწილებად და აურიეთ კრემში.

მიღებული მასა უნდა იყოს სქელი. აიღეთ პერგამენტი (ქაღალდი) და გაახვიეთ მასში მასა ისე, რომ მიეცეს ძეხვის ფორმა. ბოლოები მოუკარით ძაფით და შეაწყვეთ საყინულეში სუფრასთან მიტანამდე 3-4 საათით ადრე. სუფრასთან მიტანამდე დაჭერით დანით ისე, როგორც ძეხვს ვჭრით. გემრიელად მიირთვით!

ნამცხვარი “ძეხვი”

4.3 (85%) 12 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ბრინჯის პუდინგი





ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. ტამო says:

    მაგარია და გემოვნებიანი

  2. lblekcndowr says:

    qWipIW egvmjfjhdgdq, [url=http://sgurkogcnmlr.com/]sgurkogcnmlr[/url], [link=http://bctepukglrqg.com/]bctepukglrqg[/link], http://axjnyxfgvkao.com/

დატოვეთ კომენტარი