ნამცხვარი ლეღვით

შემადგენლობა:

მომზადება:

კვერცხს და შაქარს ერთად ავთქვეფთ, დავუმატებთ არაჟანს  სოდით, გამდნარ მარგარინს ან კარაქს, ზეთსა და ვანილს. ბოლოს კი ფქვილს ავურევთ.  ფქვილი იმდენი იქნება საჭირო, რომ ცომი ხელზე არ გეკრებოდეთ, რათა ნამცხვარი ფხვიერი გამოვიდეს. ცხიმწასმულ ტაფაზე ფქვილს მოაყრით და შემდეგ მასში ცომს  გაშლით. წინასწარ გამზადებულ  ჩხირებად დაჭრილ ლეღვის ჩირს ზემოდან დაალაგებთ ისე, რომ  ცომი მთლიანად დაფაროს, გამოცხობის შემდეგ  შეგიძლიათ, შაქრის  პუდრა მოაყაროთ.

ნამცხვარი ლეღვით

3 (60%) 4 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი