მარციპანის ტორტი

შემადგენლობა:

მომზადება: 

  1. გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი. მარციპანი დაჭერით პატარა ნაჭრებად.
  2. კვერცხი, კარაქი, შაქარი,ნუშის ესენცია და მარციპანი ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. შეურიეთ ფქვილი, ცომის საფხვიერებელი და ოდნავ მოურიეთ. ცომი მოათავსეთ ფორმაში, აცხვეთ 45წთ. და გააგრილეთ.
  3. ნამცხვარს წაუსვით ფორთოხლის ჯემი.
  4. მარციპანი თხლად გააბრტყელეთ და გადააფარეთ ნამცხვარს. სურვილისამებრ მორთეთ მარციპანის ფიგურებით ან მარციპანიანი შოკოლადით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

რულეტი კრემით და ატმით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი