მაიონეზი

მომზადება:

მოხერხებულ ჭურჭელში მოვათავსოთ უმი კვერცხის გული, მდოგვი, დავუმატოთ მარილი და ავთქვიფოთ. შემდეგ დავუმატოთ თითო-თითო ჩაის კოვზი ზეთი და კარგად ავთქვიფოთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. დავუმატოთ ძმარი. თუ მაიონეზი ძალიან სქელი გამოვიდა, შეგვიძლია დავუმატოთ 1 ჩაის კოვზი თბილი წყალი. მაიონეზის მომზადება შეიძლება მდოგვის გარეშეც. უფრო ნაზ ფემოს მიიღებთ.

 

 

მაიონეზი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

სალათი ''შუბა''





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი