კამბალას ფილე თქვენი გემრიელი ვახშმისთვის!
ინგრედიენტები:
კამბალას ფილე – 300 გ.
ლიმონის წვენი – 2 ს.კ.
ფქვილი – 4 ს.კ.
ზეთი – 2 ს.კ.
ხახვი – 1 თავი
ნიორი – 1 კბილი
სტაფილო – 1 ც.
ბოსტნეულის ნახარში – 1/2 ჩ.ჭ.
ნაღები – 2 ს.კ.
კამპერსი (ჯონჯოლი) – 1 ს.კ.
მარილი და პილპილი გემოვნებით
მომზადების წესი:
კამბალას ფილე გაჭერით სიგრძეზე, მოასხით ლიმონის წვენი და გააჩერეთ 15 წთ. მოაყარეთ პილპილი, მარილი, ამოავლეთ 2 ს.კ. ფქვილში და შეწვით ზეტში. ხახვი და ნიორი დაჭერით წვრილად, სტაფილო დაჭერით გრძლად და მოშუშეთ ზეთში. ფქვილი მოხალეთ, გააგრილეთ და გააზავეთ 2 ს.კ. ნახარშში. დარჩენილი ნახარში წამოადუღეთ, შეურიეთ მოშუშული ბოსტნეული და ადუღეთ 10 წთ. დაუმატეთ ნაღები, კაპერსი, მოხალული ფქვილი და კარგად გააცხელეთ. ბოსტნეულის სოუსი მიიტანეთ შემწვარ კამბალასთან და შემწვარ კარტოფილთან ერთად.
შებოლილი თევზის სალათი ბრინჯით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი