ვაშლის ღვეზელი

შემადგენლობა:

ცომისთვის:

გულისთვის:

მომზადება:

შაქარი და მარგარინი კარგად ავთქვფიოთ, დავუმატოთ კვერცხი, დარიჩინი, კარგადამონი, გამაფხვიერებელი,

ფქვილი და ყველაფერი კარგად ავურიოთ.

ვაშლი გავფცქვნათ, ამოვაჭრათ გულები, დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, მოვაყაროთ შაქარი. ცხიმიან ქურის ტაფაზე

მოვათავსოთ ცომის ნახევარი, დავაყაროთ დაშაქრული ვაშლი და ზემოდან მოვასხათ დარჩენილი ცომის

ნახევარი. გადავუსვათ ნამცხვარს კვერცხის გული და გამოვაცხოთ ღუმელში საშუალო ცეცხლზე 30-35 წთ.

ვაშლის ღვეზელი

5 (100%) 2 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი