ვაშლის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

კვერცხის გული და ცილა გააცალკევეთ ერთმანეთისგან. კვერცხის ცილა შაქართან ერთად ათქვიფეთ

გათეთრებამდე. შემდეგ დაუმატეთ კვერცხის გული და განაგრძეთ თქვეფა. შემდეგ დაუმატეთ

ფქვილი, ვანილი და კარგად ათქვიფეთ. ამასობაში ვაშლი დაჭერით წვრილად და მოაყარეთ დარიჩინი.

ბისკვიტის საცხობ ფორმას წაუსვით კარაქი, მოათავსეთ ნამცხვრის მასა და ზემოდან მოაწყვეთ

წვრილად დაჭრილი ვაშლი. შედეთ ღუმელში 180 გრადუსზე 35-40 წუთის განმავლობაში. როდესაც

გამოცხვება მოაყარეთ შაქრის პუდრა.

ვაშლის ნამცხვარი

4.2 (84%) 5 vote[s]