ვაშლის პუდინგი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ვაშლი გათალეთ, გული ამოაცალეთ და დაჭერით. წამოადუღეთ ცოტა წყალთან ერთად. დაახურეთ თავზე

და ადუღეთ 5-6 წუთი. გაწურეთ და გააკეთეთ ვაშლის პიურე.

ათქვიფეთ კვერცხის ცილა შაქრის პუდრასთან და ვანილთან ერთად. ეს ბეზე დაუმატეთ ვაშლის პიურეს და

მოათავსეთ ინდივიდუალურ დესერტის თასებში. სუფრაზე მიიტანეთ ნუშის პატარა ორცხობილებთან

ერთად.

ვაშლის პუდინგი

5 (100%) 2 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი