გუფთა ყაბაყით

გუფთა ყაბაყით

ახალი რეცეპტი მათთვის, ვისაც უყვართ ექსპერიმენტების კეთება!

ინგრედიენტები:

ხახვი – 1 თავი

ნიორი – 1 კბილი

ქათმის ფარში – 250 გ.

მაგარი ყველი – 40 გ.

ფქვილი – 2 ს.კ.

ზეთი – 6 ს.კ.

ყაბაყი – 200 გ.

ტომატ-პასტა – 3 ს.კ.

ხორცის ბულიონი – 1 ჩ.ჭ.

პილპილი და მარილი გემოვნებით

მწვანილი გასაფორმებლად

 

მომზადების წესი:

ხახვი და ნიორი დაჭერით, შეურიეთ ქათმის ფარშს, დაუმატეტ გახეხილი ყველი, პილპილი და მარილი. მიღებული მასისგან გააკეთეთ გუფთები, ამოავლეთ ფქვილში და შეწვით ზეთში. ყაბაყი დაჭერით რგოლებად და შეწვით ზეთში, შეურიეთ ტომატ-პასტა და შუშეთ კიდევ 3 წთ. გუფთებს დაუმატეთ შემწვარი ყაბაყი, ბულიონი და კარგად მოშუშეთ. მორტეთ მწვანილით.

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

აწეწილი ბადრიჯანი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი