გებჟალია

ძალიან გემრიელი მეგრული ცივი კერძი!

შემადგენლობა:

მომზადება:

აადუღეთ რძე.მოაკელით 1 ჭიქა და ცალკე შეინახეთ. დაჭერით სულგუნი პატარა ნაჭრებად

და ჩაყარეთ ადუღებულ რძეში.ურიეთ ნელ-ნელა,სანამ ერთგვაროვან მასად არ იქცევა.

გათხელებული სულგუნი ამოიღეთ, გააბრტყელეთ სწორ ზედაპირზე,თანაბარ ფენად გადაუსვით

ნადუღი, მოაყარეთ დაჭრილი პიტნა და სურვილისამებრ აჯიკა ან დაჭყლეტილი ნიორი. სწრაფად

გადაახვიეთ რულეტივით და დადგით 20 წთ. მაწონი და არაჟანი გახსენით 1 ჭიქა ადუღებულ

რძეში. რულეტი დაჭერით თანაბრ რგოლებად, დააწყვეთ ოდნავ ჩაღრმავებულ მათლაფაზე  და

ზემოდან მოასხით მაწვნისა და არაჟნის სოუსი.

გებჟალია

4.8 (96.67%) 6 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ღვიძლის მწვადი ღვიძლის მწვადი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი