ბრინჯის და სოკოს ღვეზელი

შემადგენლობა:

ცომისთვის:

გულისთვის:

მომზადება:

მოვზილოთ ფქვილით, საფუარით,მარილით და თბილი წყლით ცომი.  დავდოთ სითბოში,რომ ამოფუვდეს.

სოკო მოვხარშოთ,გავაციოთ, დავჭრათ წვრილად და მოვხრაკოთ ზეთში. ბრინჯი გავარჩიოთ,გავრეცხოთ და

მოვხარშოთ მარილიან წყალში. ხახვი დავჭღათ წვრილად, მოვხრაკოთ ზეთში. ყველაფერი შევურიოთ

ერთმანეთს, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, წვრილად დაჭრილი მწვანილები, კარგად ავურიოთ და გავაციოთ.

ამოფუებული ცომი დავჭრათ პატარა გუნდებად,ჩავდოთ სოკოს გულსართი და შევწვათ ზეთში ყველა მხრიდან.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ბადრიჯანი ძმრით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი