ბორშჩი კიტრის მწნილით

შემადგენლობა:

მომზადება:

საქონლის ხორცი მოვხარშოთ წვრილად დაჭრილ ხახვთან ერთად. ჭარხალი, სტაფილო  და კიტრის მწნილი

გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე, ჩავყაროთ საქონლის ბულიონში და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 15-20 წუთის

განმავლობაში. ბულიონს დავუმატოთ მარილი, შაქრის სიროფი, გადავწუროთ დოლბანდში და წამოვადუღოთ.

ადუღებული ბულიონი დავასხათ ბოსტნეულს და ხორცს და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი.

ბორშჩი კიტრის მწნილით

3 (60%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

გოგრის სუპი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი