ბეზე

შემადგენლობა:

მომზადება:

გათქვიფეთ კვერცხის ცილა ჰაეროვანი მასის მიღებამდე კარგად. ნელ-ნელა შევათქვიფოთ შაქარი ან შაქრის პუდრა.

ვთქვიფოთ კარგად. შემეგ მიღებული მასა კოვზით ან ტორტის სართავის მეშვეობით მოვათავსოთ კარაქწასმულ

და ფქვილმოყრილ საცხობ ფირფიტაზე. შევდოთ ღუმელში და აცხვეთ დაახლოებით 2  საათის განმავლობაში.

ბეზე

3.5 (70%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

დესერტი იოგურტით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი