ბეზე მარწყვით

შემადგენლობა:

მომზადება:

მარწვს დავამატოთ ბალზამიკოს სოუსი, შაქარი, ფორთოხლის წვენი და კარგად ავურიოთ.

შემდეგ ნაყინს დავამატოთ ფორთოხლის ცედრა, შაქრის პუდრი და კარგად ავთქვიფოთ, მანამ სანამ

ჰაეროვან მასას არ მივიღებთ. დავუმატოთ დაფხვნილი ბეზე და მარწყვიანი მასა და კარგად ავურიოთ.

მოვათავსოთ სანაყინეებში და ცოტახნით შევდოთ მაცივარში.

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ნიგვზიანი ორცხობილები