ბაჟე

შემადგენლობა:

მომზადება:

ნიგოზი, ნიორი,წიწაკა, ქინძი,მარილი დავნაყოთ კარგად და გამოვხადოთ ზეთი, ჩავასხათ ცალკე ჭურჭელში.

ნიგვზიან მასას დავუმატოთ დანაყილი ქინძი, ქინძის თესლი, იმერული ზაფრანა და კარგად ავურიოთ. შემდეგ

გავხსნათ ბროწეულის წვენით და ანადუღარი ,შეგრილებული წყლით.

მიღებული საწებელი ჩავასხათ ჭურჭელში,

დავუმატოთ ბროწეულის მარცვლები და ზემოდან მოვასხათ ნიგვზიდან გამოხდილი ზეთი.

ბაჟე

2.7 (53.33%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

გურული ღვეზელი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი