ჰერკულესის ნამცხვარი თხილით

შემადგენლობა:

მომზადება:

კარაქი, თაფლი და შაქარი ჩავყაროთ ჯამში, დავდგათ ნელ ცეცხლზე და ვურიოთ, მანამ შაქარი და კარაქი არ გადნება. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, დავუამტოთ ჰერკულესი, წვრილად დაჭრილი თხილი და კენკრა. ყველაფერი  ერთAდ კარგად ავურიოთ, ფორმას წავუსვათ კარაქი გადავიტანოთ  ცომი, გავახუროთ ღუმელი და გამოვაცხოთ ნამცხვარი 20-25 წუთი 180 გრადუს  ტემპერატურაზე.

ჰერკულესის ნამცხვარი თხილით

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

შუ ხაჭოთი და ბანანით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი