ხორცის ღვეზელი ფრანგულად

შემადგენლობა:

ცომისთვის:

მომზადება:

წვრილად დაჭრილ ხორცს მოვაყაროთ გაჭყლეტილი მარილი, პილპილი და კარგად ავურიოთ. მოვზილოთ

ცომი ფქვილის, წყლის და საფუვრისგან. ცომი გავყოთ 2 ნაწილად. გავაბრტყელოთ ცომი ქურის ტაფის ფორმაზე,

დავაყაროთ მიღებული ფარში, ზემოდან დავადოთ მეორე ფენა, შემოვუკეცოთ გვერდები, შუაში ჩავჭრათ, რომ

არ ამოიბეროს და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად 20-25 წუთი

ხორცის ღვეზელი ფრანგულად

5 (100%) 1 vote[s]