ხორცის სალათი

მომზადება:

300 გრ ბრინჯი მოვხარშოთ  მარილიან წყალში . 10-12 კბილი ნიორი დავჭრათ წვრილად და მოვხარშოთ ზეთში 250 გრამ წვრილად დაჭრილ საქონლის ხორცთან ერთად. ხორცი რომ დარბილდება,მოვაყაროთ მარილი, შავი პილპილი  და  წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და ასევე დაჭრილი წითელი ბულგარული. ამ მასალს შევურიოთ მოხარშული ბრინჯი. ეს სალათა სუფრაზე თბილი უნდა მივიტანოთ. სუფრაზე მიტანის წინ მოვასხუროთ ლიმონის წვენი.

ხორცის სალათი

3.7 (74%) 10 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

იტალიური სალათი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი