ხორცის რულეტი ღვინის სოუსით

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. ფუნთუშას ორცხობილა დაჭერით კუბიკებად, დაუმატეთ რძე და კვერცხი. მწვანე ხახვი დაჭერით რგოლებად. რეჰანი დაჭერით წვრილად. ეს ყველაფერი შეურიეთ წვრილად დაკეილ ხორცს.
  2. საქონლის ხორცი დაბეგვეთ, მოაყარეთ მარილი, პილპილი, ზედ გაანაწილეთ ფარში და გადაახვიეთ.
  3. ექვსად გაჭრილი ხახვი და რულეტი შეწვით ცხიმში. შემდეგ დაუმატეთ ღვინო და შუშეთ 1,5 სთ.
  4. რულეტი გადმოიღეთ. შუშვის დროს წარმოქმნილი წვენი და ნაღები მიიყვანეთ დუღილამდე, დაუამტეთ მოხალული ფქვილი და კარგად მოურიეთ.რულეტი სუფრასთან მიიტანეთ სოუსთან და ბოსტნეულის გარნირთან ერთად.

 

 

ხორცის რულეტი ღვინის სოუსით

4 (80%) 1 vote[s]





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი