ხორცის რულეტი

შემადგენლობა:

მომზადება:

საქონლის ხორცი მომცრო ზომის თხელ ფენებად დავჭრათ და დავბეგვოთ. მოვაყაროთ მარილი და პილპილი,წავუსვათ აჯიკა. ზედ მოვათავსოთ გახეხილი ყველი და სალა, გადავახვიოთ რულეტივით და ძაფით შევკრათ. ძაფი ძალიან მჭიდროდ არ უნდა მოვუჭიროთ. ხორცის რულეტები მოვათავსოთ გახურებულ ზეთში და დაბალ ცეცხლზე თავდახურული შევწვათ, შემდეგ თავსახური მოვხადოთ და ისე განვაგრძოთ შეწვა. რულეტები ძალიან არ დავბრაწოთ, ამოვიღოთ ტაფიდან, მოვაშოროთ ძაფი და სასურველ გარნირთან ერთად მივირთვათ.

შეაფასეთ გვერდი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი