ხორცის და კარტოფილის კატლეტები

შემადგენლობა:

მომზადება:

კარტოფილი მოვხარშოთ კანიანად, გავაციოთ, გავფცქვნათ და გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ხახვთან

ერთად. დავუმატოთ კვერცხი და  ცოტაოდენი ფქვილი. ხორცი მოვხარშოთ, გავაციოთ და გავატაროთ ხორცსაკეპ

მანქანაში. შევურიოთ კარტოფილს და ხორცის ფარში ერთმანეთს, მოვაყაროთ მარილი, გავაკეთოთ კატლეტები,

ამოვავლოთ საფანელში და შევწვათ ცხიმში ორივე მხრიდან. მიირთვით არაჟანთან ერთად.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი