ხორცის ბრაწულა ბრინჯით და ყველით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ბრინჯი გავარჩიოთ და მოვხარშოთ მარილიან წყალში. ხორცი მოვხარშოთ,

გავაციოთ და გავატაროთ ხორცსაკეპ

მანაქანაში. სასურველ ფორმას წავუსვათ კარაქი,მოხარშული ბრინჯის ნახევარი გადავიტანოთ,

დავაყაროთ გატარებული ხორცი, შემდეგ ისევ ბრინჯი. ზემოდან მოვაყაროთ გახეხილი ყველი,

დავადოთ კარაქის პატარა ნაჭერი და გამოვაცხოთ ღუმელში.

ხორცის ბრაწულა ბრინჯით და ყველით

5 (100%) 2 vote[s]





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი