ხორცის აკროშკა

შემადგენლობა:

მომზადება:

აკროშკისთვის წვრილად, კუბიკებად დავჭრათ ძროხის მოხარშული ხორცი. დაჭრილი ხორცის მთელი

რაოდენობა ჩავუშვათ ღრმა ჭურჭელში, მას ჩავუმატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი, ახალი კამა,

გაფცქვნილი კუბიკებად დაჭრილი ახალი კიტრი, მაგრად მოხარშული და დაკეპილი კვერცხი. არაჟანი, მარილი,

შაქარი, კვერცხი.მდოგვი ერთმანეთში კარგად ავურიოთ და გავხსნათ შავი პურის ბურახით. გაშვებისას

აკროშკაში ჩავუშვათ შემზადებული ხორცის პროდუქტები,შეზავებულ მასას ზემოდან მოვაყაროთ დაკეპილი

კამა. მათლაფაში ჩავდოთ სუფთა ყინული (  ან ის ცალკემ ივიტანოთ  როზეტით). აკროშკის ტემპერატურა

7-14 გრადუსი უნდა იყოს .

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

დამარილებული კიტრი კამით



ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. სახელი*Leri says:

    окрошка – ქალაჯოში

დატოვეთ კომენტარი