ხინკალი

შემადგენლობა:

მომზადება:

მოვზილოთ წყლით ჩვეულებრივი მაგარი ცომი, გავაბრტყელოთ მაგიდაზე სპეციალური საგორავით ან ბოთლით, დავჭრათ თანატოლ ნაწილებად და გავაბრტყელოთ. ხორცსაკეპ მანქანაში გავატაროთ 300 გრ ძროხის და 200 გრ ღორის ხორცი ხორცი, ავურიოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, მარილი და ცოტა შვი პილპილი. თითოეულ გაბრტყელებბულ ცომზე დავდოთ 1-2 სუფრის კოვზი სატენი, შევუკრათ თავი შუა ადგილას, გადავრიხოთ, ზედმეტი ცომი მოვაცალოთ, თავი კარგად მოვულამაზოთ და ჩავყაროთ ადუღებულ წყალში. როდესაც ხინკალი ზევით ამოტივტივდება, ის უკვე მოხარშულია. სუფრაზე უნდა მივიტანოთ ცხლად.

ხინკალი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ახალი ტყემალი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი