ხბოს ხორცი მაიონეზით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხორცი დაჭერით საშუალო ზომის თხელ ნაჭრებად და კარგად დაარბილეთ კულინარიული ჩაქუჩით ( დაბეგვეთ). გაფცქვნილი კარტოფილი გაჭერით ოთხად. ალყა-ალყა დაჭერით ხახვი. გახეხეთ ყველი. მოსახარშ ჭურჭელში ჩაალაგაეთ ხორცის ნაჭრები და მოასხით მაიონეზი. ყოველი ფენის ჩალაგების შემდეგ მოაყარეთ მარილი და პილპილი ( ჰაითვალისწინეთ,რომ მაიონეზი მარილიანია).  დააფარეთ ხუფი და დადეთ ძალიან ნელ ცეცხლზე. სუფრაზე მიტანის წინ, სილამაზისთვის ,მოასხით ცოტაოდენი მაიონეზი. გააჩერეთ ცეცხლზე მაიონეზის შეთბობამდე. სასურველია კერძი მოხარშოთ ღრმა, სახურავიან ტაფაში ან გამჭირვალე ჭურჭელში, რომლითაც მიიტანთ სუფრაზე.

შეაფასეთ გვერდი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი