ხახვიანი პური

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. საფუარი და შაქარი გახსენით 200 მლ ნელთბილ წყალში. შეურიეთ ერთმანეთს ფქვილი, მარილი და დო. დაასხით საფუვრიანი წყალი და ზილეთ 10 წთ. დაააფარეთ და დადგით ასაფუებლად 1 სთ.
  2. ამოსული ცომი კარგად გადაზილეთ, დააფარეთ დაა დადგით კიდევ 1 სთ.
  3. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. ცომი კიდევ ერთხელ გადაზილეთ, სერუიეთ მოშუშული ხახვი, მიეცით ოვალური ფორმა, ოდნავ დააბრტყელეთ, დადეთ საცხობ ფირფიტაზე, დააფარეთ და დადგით კიდევ 1 სთ.
  4. გააცხელეთ ღუმელი 150 გრადუსამდე. გადაუსვით ცომს თბილი წყალი და აცხვეეთ 5 წთ. დაიყვანეთ ტემპერატურა 200 გრადუსამდე და აცხვეთ კიდევ 25-30 წთ.

 

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ყველიანი ორცხობილები



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი