ხაჭოს ტორტი

 შემადგენლობა:

ფხვიერი ცომისთვის:

ხაჭოიანი შიგთავსისთვის: 

მომზადება:

  1. ცომისთვის საჭორო ინგრედიენტები სწრაფად მოზილეთ და გაააბრტყელეთ. მოათავსეთ ცომი ფორმაში და გაუკეთეთ ფორმის სიმაღლის გვერდები. დადგით გრილ ადგილას 30 წთ.
  2. გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე. კვერცხის ცილა და გული გააცალკევეთ. ცილა დადგით გრილ ადგილას . კვერცხის გული, ხაჭო, შაქარი(2 ს.კ გადაინახეთ), შაქრიანი ვანილი, პუდინგის ფხვნილი, ლიმონის ცედრა და წვენი ათქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. ნელ-ნელა დაუმატეთ ზეთი და რძე.
  3. ხაჭოიანი მასა თანაბრად გაანაწილეთ ცომზე, აცხვეთ 1სთ. ხის წკირით შეამოწმეთ, გამოცხვა თუ არა.
  4. კვერცხის ცილა და 2ს.კ შაქარი ათქვიფეთ გამაგრებამდე. გამოცხობამდე 10 წთ- ით ადრე ნამცხვარს გადაუსვით ბეზე და ააცხვეთ, სანამ მოყავისფრო არ გახდება.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ნამცხვარი კრეკერებით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი