ხაჭოს ატრია

შემადგენლობა:

მომზადება: 

  1. ხაჭო გაატარეთ სახეხში, შეურიეთ ფქვილი, კვერცხი, მარილი, შაქარი და მოზილეთ მაგარი ცომი.
  2. ცომი გააბრტყელეთ 0,5-0,8 მმ სისქეზე, დაჭერით ჯერ 25 მმ სიგანის ზოლებად, შემდეგ კი – კვადრატებად, რომბებად ან სხვა სახის ფორმებად.
  3. დაჭრილი ცომი ჩაყარეთ ადუღებულ მარილწყალში და ხარშეთ დაბალ ცეცხლზე 4-5 წთ. ამოტივტივებისთანავე ამოიღეთ ქაფქირით, დააწყვეთ ლანგარზე და წაუსვით კარაქი.
  4. სუფრაზე მიიტანეთ არაჟანთან ერთად.

შეაფასეთ გვერდი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი