ხაჭაპური

მომზადება:

1 ქილა მაწონში ჩაყარეთ 1 ჩ.კ სოდა და გააჩერეთ ცოტა ხნით, დაუმატეთ 150 გრ გამდნარი კარაქი ან მარგარინი,

3 ც კვერცხი და ფქვილი რამდენსაც შეიზელს.

გააბრტყელეთ ცომი,დადეთ ცომზე გახეხილი 700 გრ ყველი, მოუკარით თავი, დადეთ ფქვილმოყრილ თუნუქზე,

გააბრტყელეთ, ჩაჩხვრიტეთ ჩანგლით, გამოაცხვეთ ღუმელში.

ხაჭაპური

4.2 (84%) 25 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ფელამუში



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი