ხარჩო საქონლის ხორცით

მასალა:

მომზადება:

საქონლის მკერდის ხორცი დაჭერით და ჩაყარეთ ქვაბში, დაასხით იმდენი წყალი, რომ კარგად დაიფაროს და დადგით მოსახარშად. როდესაც ხორცი თითქმის მოიხარშება, ჩაყარეთ გარეცხილი ბრინჯი და ადუღეთ ნელ ცეცხლზე.

წვრილად დაჭრილი ხახვი მოთუშეთ ტაფაზე კარაქში, როცა ხახვი ოდნავ გავარდისფრდება , დაუმატეთ ტომატის პასტა, 2-3 წუთი კიდევ გააჩერეთ ცეცხლზე და ტან ურიეთ. ბრინჯის მოხარშვის შემდეგ გადაიტანეთ ქვაბში, დაუმატეთ დანაყილი ნიორი, ქინძი, ოხრახუში, ხმელი სუნელი და შეაზავეთ მარილითა და წიწაკით.

ხარჩო საქონლის ხორცით

4.3 (85%) 16 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

თევზი პომიდორით



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*მარი says:

    კარგი წვნიანია ძალიან მიყვარს..

დატოვეთ კომენტარი